SC REICHON SRL s-a constituit in cursul anului 2000, avand initial ca si obiect principal de activitate lucrarile de constructii rutiere si fabricarea mortarelor. Inca de la data infiintarii, obiectivul societatii a fost acela de specializare a productiei si implementarea unor standarde de calitate cat mai ridicate.

In sustinerea intentiilor pentru dezvoltarea societatii, in cursul anului 2004 a fost demarata si activitatea de productie a betoanelor, activitate care in prezent este principala sursa de venituri a societatii. Calitatea si cantitatile de betoane comercializate au impus societatea ca fiind un producator important la nivel zonal. Cresterea portofoliul de clienti si cerintele acestora – au condus si la dezvoltarea capacitatilor de productie a betoanelor.

Astfel – in cursul anului 2010, a fost implementata o investitie pentru retehnologizare a fluxului de productie a betonului marfa. In acest sens a fost achizitionata si montata o centrala de productie betoane noua – cu o capacitate de productie instalata de 60 – 70 mc/ora. Din punct de vedere constructiv-tehnologic, ansamblul de echipamente reprezinta ultimul standard- in ceea ce priveste productia betoanelor de inalta calitatate. Centrala de betoane este echipata cu instrumentar de control si coordonare proces in comanda numerica. Productia de betoane nu este influentata de factorii meteo, instalatiile fiind complet inchise si izolate – prevazute si cu sisteme de incalzire. Alimentarea cu materii prime se face controlat, prin intermediul unei statii de preincarcare. De asemenea, emisiile de zgomot si pulberi sunt aproape de nivel zero,iar rezidurile sunt reciclate prin intermediul unei statii reciclator ape tehnologice si a betoanelor uzate.


In toamna anului 2013 a fost deschis punctul de lucru de la Sighisoara, statia de betoane amplasata precum si echipamentele subsecvente acesteia fiind noi, de ultima generatie. La fel ca si pentru punctul de lucru Tg. Mures – statia este inchisa constructiv, conceputa pentru a functiona indiferent de conditiile climaterice. Capacitatea de productie a instalatiilor este de cca. 40 – 60 mc/ora.

In cursul anului 2014, societatea achizitioneaza si prima statie de betoane mobila. Acest ansamblu tehnologic este aplasat in apropierea municipiului Reghin, pe raza teritoriala a comunei Petelea – DN 15 km 102+900. Scopul acestor noi capacitati este acela de a satisface cerintele clientilor din municipiul Reghin si imprejurimi, precum si in santierele de medie si mare anvergura din zona. Statia de betoane mobila este proiectata pentru functionare independenta, fiind insotita de un generator electric de mare capacitate, rezervoare pentru alimentare cu apa, container laborator, containere birouri – spatii cazare personal deservent, s.a.m.d.Cateva cuvinte:


SC REICHON SRL s-a constituit in cursul anului 2000, avand initial ca si obiect principal de activitate lucrarile de constructii rutiere si fabricarea mortarelor. Inca de la data infiintarii, obiectivul societatii a fost acela de specializare a productiei si implementarea unor standarde de calitate cat mai ridicate.
Serviciile noastre includ:

– consultanta generala in utilizarea claselor de beton

– producerea, livrarea si pomparea betoanelor

– proiectare, conceptie si testarea betoanelor cu aplicabilitate specializata


Formular de contactCopyright by Reichon 2020. All rights reserved.